Handelsbetingelser

Bordkort.eu
Telefon: 42343563
Cvr: 32718124
Kongevej 63, 6510 Gram

Betaling

Når du køber varer igennem Bordkort accepterer du automatisk vores handelsbetingelser så vi anbefaler derfor at du læser vores handelsbetingelser igennem inden et køb.
Bordkort.eu modtager betaling med Kreditkort VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling trækkes når vi påbegynder din ordre, hvilket betyder at der ikke kan refunderes penge når først vi har påbegyndt arbejdet af din specialproducerede vare.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.
Bordkort.eu bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Bordkort.eu producerer produkter efter hver bestilling. Derfor har vi i travle perioder lang leveringstid especielt til konfirmation tid men vi striber på at sende dem inden for 5 arbejdsdage.
Vi sender med DAO pakkeshop og direkte.
Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
Bordkort.eu vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
Bordkort.eu
Kongevej 63, 6510 Gram
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages returret på alle prefabrikerede varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Fortrydelsesretten gælder ikke personlige produkter der er lavet efter dit ønske. Disse kan ikke byttes og tages retur.
Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@Bordkort.eu. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Vores produkter er ikke lavet til at komme i kontakt med fødevarer. Hverken direkte i kager eller i drinks. Bordkortene og onvitationer er lavet i pap og karton og er derfor kun beregnet til indendørs brug og tåler ikke fugt.

Bordkort.eu tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt, maskinnedbrud og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Andet

Med hensyn til personlige invitationer er det op til køber at sikre sig at alle ord og navne sendt til os er stavet korrekt. Vi copy/paster fra ordren og kan derfor ikke stilles til ansvar for eventuelle stavefejl.

Vi gør vores bedste for at sikre os at vores produkter bliver leveret så perfekt som muligt. Da vi skærer med laser kan det også forventes at der kan være sodning på produkterne.

Fortrolighedspolitik

Bordkort.eu forstår og respekterer privatlivet på Internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder til tredje part. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail, kreditkort eller personlige data til tredje part.